OFFICE SUPPORT

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Gaat er binnenkort een medewerker met zwangerschapsverlof of heeft u te maken met andere tijdelijke bezettingsproblemen? Heeft u onlangs een eigen bedrijf opgezet en gaan de zaken voorspoedig? Wellicht is het de hoogste tijd voor extra administratieve ondersteuning. Laten dit nou net de werkzaamheden zijn waar ik goed in ben. Dus kom maar op met die administratie. Factureren, uitvoeren betalingen, monitoren uitstaande facturen, (digitaal) archiveren; ik zorg dat alles netjes en tijdig wordt uitgevoerd. De periode is uiteraard in overleg.

SECRETARIËLE ONDERSTEUNING

Wordt u telkens gestoord wanneer u uw vak aan het uitoefenen bent? Wordt u gek van al die telefoontjes die binnenkomen en neemt het beantwoorden teveel tijd voor u in beslag. Laat mij uw persoonlijke assistent zijn en uw telefoon aannemen. Ik check uw mail, verzorg de post en ontvang uw gasten. Uiteraard kan ik ook andere werkzaamheden voor u uit handen nemen, zoals het bijhouden van uw zakelijke facebookpagina. Zo kunt u ongestoord doorwerken en zich bezighouden met de belangrijkste zaken. Wat zal dat een rust geven aan het einde van de dag. Tip: in geval van ziekte, zwangerschapsverlof of seizoensdrukte ben ik snel en flexibel inzetbaar.

ORGANISATORISCHE ONDERSTEUNING

Zou u als drukke ondernemer weleens wat meer waardering voor uw personeel willen tonen? U weet dat dat belangrijk is, maar het wil er maar niet van komen om dit initiatief te nemen. Of wilt u meer aandacht schenken aan uw belangrijke klanten, maar ontbreekt het u simpelweg aan tijd? In het verlengde van mijn aanbod op administratief en secretarieel gebied kan ik er ook voor zorgen dat er op organisatorisch gebied wat meer leven in de brouwerij komt. Originele kerstpakketten, mooie relatiegeschenken, persoonlijke attenties bij jubilea; laat mij het regelen. Ook het opzetten van events of het maken van reserveringen voor zakenreizen (of privé), het is allemaal mogelijk.

ONDERSTEUNING OP MAAT

Iedere ondernemer heeft zo zijn eigen product of dienst te verkopen met daarachter eigen processen en werkwijzen. Ik kan mij voorstellen dat er nog genoeg werk is wat u als drukke ondernemer graag wilt uitbesteden, maar wat ik niet specifiek op mijn site heb vermeld. Geen probleem! In een persoonlijk gesprek kunnen al uw wensen besproken worden.

Ondernemers die u voor gingen

Previous Next