Werkwijze

Oke, u bent om en wilt mijn hulp inschakelen. Dan stel ik voor dat u contact met mij opneemt om aan te geven waarbij en wanneer u mijn ondersteuning kunt gebruiken. Of het nu gaat om adminstratieve werkzaamheden, secretariële ondersteuning of hulp bij het organiseren van een event, het kan allemaal. Ik begrijp dat elk bedrijf anders is en flexible ondersteuning vereist is. Laten we in een persoonlijk gesprek uw specifeke wensen doorspreken om te kijken wat ik voor u kan betekenen. AssistentCy op maat!

Ik ben fexibel als het gaat om indeling van uren, wat wil zeggen dat ik de ene week bijvoorbeeld meer werk voor u dan de andere week. Bij u zal het aanbod wellicht ook niet iedere week hetzelfde zijn. En dat is juist zo fijn….u betaalt niet meer dan noodzakelijk!

U mag ook aangeven of ik bij u op kantoor kom werken of dat ik op afstand, vanuit mijn eigen kantoor, uw zaken regel. Uiteraard kunt u ervan uit gaan dat uw vertrouwelijke informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en discretie behandeld wordt.

Ondernemers die u voor gingen

Previous Next